Service Center Weert
 • Facebook Linkin

  Faciliteiten

  Service Center Weert is voortdurend bezig met het uitbreiden van haar diensten. Zo bieden wij de mogelijkheid om bewaakt te parkeren en gebruik te maken van sanitair en wasmachines. Onze wachtruimte is van alle gemakken voorzien, TV, koffieautomaat, WC en douche zodat u even kunt genieten van een welverdiend kopje koffie. Uiteraard is er Wifi aanwezig. Voor onze klanten is er mogelijkheid tot parkeren gedurende de nachtrust.

   

   

  Ontwikkeling

  Ontwikkeling en innovatie zijn twee sleutelwoorden binnen Service Center Weert. Zo wordt er momenteel gewerkt aan uitbreiding van onze afdeling tankcleaning. Ook liggen de plannen voor een eigen tankstation op de ontwerptafel. Ideeën en aanvullingen komen veelal uit de praktijk, wij staan dan ook open voor feedback! Heeft u een idee of behoefte aan een dienst die wij momenteel niet bieden dan vernemen wij dit natuurlijk graag.

   

   

  Meer informatie

  Wij realiseren ons ter dege dat het moeilijk kan zijn een goed beeld te krijgen van ons Service Center. Heeft u vragen of komt u graag een keer een kijkje nemen, dan helpen wij u graag. Maak vrijblijvend een afspraak of stel u vraag aan een van onze medewerkers.

  Afdeling Faciliteiten

  T: +31 (0)495 88 77 09
  E: info@servicecenterweert.nl