Reparatie

Reparatie

Reparatie aan uw bedrijfswagen of personenauto wordt bij Service Center Weert op afspraak uitgevoerd. Wij zijn niet aan merken gebonden, waardoor wij u geen "nee" verkopen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Onderhoud

Onderhoud

Voor het onderhouden van uw bedrijfsauto of complete wagenpark bent u bij Service Center Weert aan het juiste adres. Door ons brede aanbod van services kunnen wij u ontzorgen in zowel motorisch als technisch onderhoud.

Keuringen

Keuringen

Service Center Weert verricht keuringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Denk hierbij aan APK, LPK en airco keuringen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Reparatie en Onderhoud

Bij de service afdeling van Service Center Weert kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan uw bedrijfswagen of privé-auto. Zowel vrachtwagens als ook personenauto’s kunnen terecht in onze garage. Service Center Weert is aangesloten bij de FOCWA federatie, op die manier bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service.

S-rep 

Kwalitatief hoogwaardige reparaties

Ons personeel staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw schade snel en vakkundig verholpen wordt. Tevens adviseren wij u graag bij technische problemen op afstand. Gaat er een lampje knipperen en u heeft geen idee of u hiermee kunt doorrijden? Door middel van een telefoontje kunnen wij u adviseren over het wel of niet doorrijden en plannen we tevens een afspraak voor u in.

s-keur 

Goed gekeurd!

Service Center Weert verzorgt keuringen voor alle wagens in uw wagenpark, ongeacht of het een bedrijfswagen of privé auto betreft. De keuring varieert van APK en LPK keuringen tot airco-check en tachograaf-ijking.
Voor meer informatie over onze mogelijkheden neemt u gerust contact op met onze service afdeling.  

SERVICE CENTER WEERT

Bezoekadres
Graafschap Hornelaan 151 (4351)
6001 AC Weert
The Netherlands

T: +31 (0)495 88 77 09
E: info@servicecenterweert.nl

Afdeling Reparatie en onderhoud
T: +31 (0)495 88 77 09
E: garage@servicecenterweert.nl

Afdeling Tankcleaning
T: +31 (0)495 88 77 07
E: tankcleaning@servicecenterweert.nl

Afdeling Truckwash
T: +31 (0)6 1276 8466
E: Truckwash@servicecenterweert.nl