Garage

Garage

Ons service punt levert kwalitatief hoogwaardige reparaties en onderhoud aan bedrijfswagens en personenauto's. Vrachtwagens, bussen, auto's en campers van ieder merk worden bij Service Center Weert behandeld volgens de FOCWA richtlijnen.

Truckwash

Truckwash

Onze truckwash is gespecialiseerd in het reinigen van bussen, bedrijfsauto's, personenauto's, campers en caravans. Wij ontzorgen u graag in het onderhouden van uw wagenpark.

Tankcleaning

Tankcleaning

Onze tankcleaning heeft al jaren ervaring in het spoelen van bulk- en tankwagens. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor uw specifieke vraag.

Faciliteiten

Service Center Weert is voortdurend bezig met het uitbreiden van haar diensten. Zo bieden wij de mogelijkheid om bewaakt te parkeren en gebruik te maken van sanitair en wasmachines. Ook onze chauffeurs-kantine is van alle gemakken voorzien, zodat uw chauffeur even van een welverdiend kopje koffie kan genieten.

Ontwikkeling

Ontwikkeling en innovatie zijn twee sleutelwoorden binnen Service Center Weert. Zo wordt er momenteel gewerkt aan uitbreiding van onze afdeling tankcleaning. Ook liggen de plannen voor een eigen tankstation op de ontwerptafel. Ideeën en aanvullingen komen veelal uit de praktijk, wij staan dan ook open voor feedback! Heeft u een idee of behoefte aan een dienst die wij momenteel niet bieden dan vernemen wij dit natuurlijk graag.

Meer informatie

Wij realiseren ons ter dege dat het moeilijk kan zijn een goed beeld te krijgen van ons Service Center. Heeft u vragen of komt u graag een keer een kijkje nemen, dan helpen wij u graag. Maak vrijblijvend een afspraak of stel u vraag aan een van onze medewerkers.

 

SERVICE CENTER WEERT

Bezoekadres
Graafschap Hornelaan 151 (4351)
6001 AC Weert
The Netherlands

T: +31 (0)495 88 77 09
E: info@servicecenterweert.nl

Afdeling Reparatie en onderhoud
T: +31 (0)495 88 77 09
E: garage@servicecenterweert.nl

Afdeling Tankcleaning
T: +31 (0)495 88 77 07
E: tankcleaning@servicecenterweert.nl

Afdeling Truckwash
T: +31 (0)6 1276 8466
E: Truckwash@servicecenterweert.nl